Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA B

ver 3.0.219

din
 • 1. La "Configurare salarii", pagina "Conturi", acum, se poate alege articolul bugetar aferent contributiilor societatii, pentru a aparea in nota contabila aferenta statului.

ver 3.0.218

din
 • 1. S-a modificat ecranul "Angajamente/Ordonantari", la pagina "Ordonantari", in sensul ca acum se pot asocia doar parti dintr-un angajament la o ordonantare, pentru cazul in care angajamentul corespunde la mai multe ordonantari. De asemenea, acum se pot asocia fractiuni de plati la o ordonantare, pentru cazul cand o plata corespunde la mai multe ordonantari. In aceste cazuri se completeaza cu suma corespuncatoare in noile coloane numite "Suma ordonantata".
  2. La "Intrari" s-a introdus posibilitatea generarii automate a bonului de consum si pentru cazurile in care se lucreaza articole cu tip diferit de "Nedefinit" si partea de stocuri este activata.
  3. S-a introdus suport pentru generarea fisierelor de plati pe card pentru bancile Transilvania, CEC si Raiffeisen.
  4. S-a imbunatatit tiparirea fiselor de cont. In cazul in care se doreste tiparirea tuturor fiselor de cont, aceastea vor apare intr-un singur raport. De asemenea, acum se tipareste fisa si pentru cazurile in care nu exista rulaj pe cont in perioada selectata.

ver 3.0.216

din
 • 1. S-a inlocuit sistemul prin care se genereaza si se tiparesc ordonantarile de plata. Astfel, la ecranul "Angajamente / Ordonantari" s-a introdus o noua pagina numita "Ordonantari", in care se adauga ordonantarile de plata aferente angajamentelor. Aceasta cuprinde trei tabele. Unul pentru introducerea ordonantarilor, unul pentru preluarea angajamentelor aferente si unul pentru evidentierea platilor din jurnalul de banca sau registrul de casa. Ordonantarile se pot genera automat, din pagina "Angajamente", cu butonul "Generare ordonantare".
  2. S-a introdus posibilitatea tiparirii situatiei ordonantarilor din ecranul "Angajamente / Ordonantari".

ver 3.0.215

din
 • 1. La "Intretinere BD", pagina "Restaurare", s-a introdus un buton numit "Restaurare din alta locatie..." care permite preluarea bazei de date din orice locatie, pentru resturare.
  2. La "Intretinere BD", pagina "Salvare/Indexare" s-a introdus o casuta de selectie care permite salvarea bazelor de date alte tuturor firmelor existente in program.

ver 3.0.214

din
 • 1. S-a actualizat registrul de evidenta al salariatilor.
  2. S-a imbunatatit sistemul de configurare al sporurilor permanente. In acest sens, acum se poate alege articolul bugetar aferent fiecarui spor permanent pentru a se inregistra distinct in nota contabila a salariilor. De asemenea, s-au extins posibilitatile de configurare a bazei de calcul.

ver 3.0.213

din
 • 1. S-a actualizat declaratia pentru CAS.

ver 3.0.211

din
 • 1. S-a actualizat declaratia pentru sanatate si CCI.
  2. S-a actualizat declaratia pentru somaj.
  3. Campul "Gestiune" de la "Intrari" a fost mutat in partea de detalii (tabelul din partea inferioara) a intrarii.

ver 3.0.210

din
 • 1. S-a actualizat declaratia 100.
  2. La "Salariati" s-a introdus o noua coloana numita "Contr. FGCS 0.25%" care permite sa se opteze pentru a se calcula sau nu Fondul de Garantare al Creantelor Salariale. La institutiile bugetare acest fond nu se calculeaza.
  3. La "Salariati", in coloana "Tip" s-au introdus doua optiuni noi: "Contract administrare" si "Contract civil". Pentru primul se calculeaza numai impozit si sanatate 6,5%, iar pentru al doilea, numai impozit.