Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA B

ver 3.0.301

din
 • 1. S-au modificat majoritatea rapoartelor din program, astfel incat sa fie usor lizibile si cu un design actual.
  2. In ecranul "Salariati", panoul "Detalii", s-a introdus un nou camp pentru introducerea adresei de email. Acesta permite transmiterea fluturasilor de salarii pe mail, din ecranul de tiparire din statul de salarii. Procedura functioneaza numai daca exista un client de mail instalat si configurat.
  3. S-a actualizat calendarul pentru anul 2016.
  4. Au fost introduse procedurile necesare pentru trecerea la noua cota de TVA de la 01.01.2016.

ver 3.0.300

din
 • 1. S-a actualizat salariul minim pe economie.

ver 3.0.299

din
 • 1. S-a introdus o noua optiune de meniu numita "Declaratii ANAF", care permite administrarea declaratiilor generate din program, plecand de la folderul in care acestea sunt salvate. Prin acest modul se pot valida, semna si depune automat declaratiile, una cate una sau mai multe simultan.
  2. La inregistrarea operatiilor contabile aferente stocurilor din ecranul "Inchidere luna" s-a introdus o procedura de verificare suplimentara care identifica eventualele decorelatii dintre documente si miscarile de stocuri.
  3. S-a actualizat formularul PDF pentru D112.

ver 3.0.298

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100 si 112.
  2. S-au actualizat salariul minim si salariul mediu brut pe economie.

ver 3.0.297

din
 • 1. S-a introdus suport pentru generarea automata a inregistrarilor contabile din afara bilantului pentru ALOP. In acest sens, in ecranele "Planuri bugetare" si "Angajamente / Ordonantari" se poate seta contul corespunzator (implicit 806.00.00, respectiv 806.60.00). Pentru angajamentele legale programul va folosi automat contul 806.70.00.
  Inregistrarea propriu-zisa se va realiza din ecranul "Inchidere luna", optiunea "Inregistrare ALOP". Aceasta poate fi folosita oricand, inclusiv pentru lunile inchise.

ver 3.0.296

din
 • 1. S-au actualizat procentele pentru contributia CAS angajator.
  2. S-a modificat procedura de calcul al contributiilor individuale pentru salariatii cu mai multe contracte de munca, astfel incat sa nu mai apara diferente din rotunjiri in D112.
  3. S-a imbunatatit modul de filtrare din ecranele cu situatii prin limitarea listelor de selectie la pozitiile existente in intervalul calendaristic selectat.
  4. S-a introdus formatul MT100 in lista de tipuri de plati din ecranul "Salariati", panoul "Detalii", pentru bancile care suporta transferul in acest format (de ex. BCR). De asemenea, importul de operatiuni bancare in format MT940 este functional si pentru Alpha Bank.

ver 3.0.295

din
 • 1. In ecranul "Balante" s-a introdus un nou tip numit "Sintetica III", care permite generarea balantei sintetice de grad III.
  2. S-a actualizat generarea ordinelor de plata si a foilor de varsamant.
  3. In ecranul "Situatie stocuri" s-au introdus doua optiuni de filtrare noi, dupa furnizor si dupa grupa de furnizor.

ver 3.0.294

din
 • 1. S-a actualizat bilantul. In cadrul acestuia s-a introdus si Anexa 3 (Situatia fluxurilor de trezorerie).
  2. In ecranul "Salariati" s-a introdus un nou tip numit "Alte categorii (asimilate sal.)" care poate fi folosit pentru persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor. Pentru acest tip si pentru contractele de administrare acum se poate seta functia de baza si calcula deduceri.
  3. Contractele de administrare, colaboratorii si alte categorii asimilate salariilor apar acum la rubrica "Permanenti" (prima pagina) din statul de salarii. Acestea se vor putea tipari separat cu optiunea "Stat de lichidare - alte categorii".
  4. S-a modificat modul de operare al retinerilor salariale prin introducerea intervalului calendaristic in care se aplica. Optiunea "Permanenta" a fost eliminata.
  5. In ecranul "Articole contabile" s-a introdus un buton numit "Generare angajament", care permite generarea automata a angajamentelor pentru inregistrarile efectuate din acest ecran. Beneficiarul implict va fi "SALARII".