Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA C

ver 3.0.385

din
 • 1. In ecranul "Utilizatori" s-a introdus o noua coloana numita "Tip", care permite sa se opteze pentru urmatoarele tipuri de drepturi: Admin, Standard, Operare, Vanzare, Oaspete. Pentru detalii despre acestea consultati manualul de utilizare.
  2. S-a introdus posibilitatea generarii automate a bonului de productie direct din "Comenzi", pentru comenzi de iesire care contin produse finite.
  3. In ecranul "Memento", pagina "Configurare alerte permanente", s-au introdus doua optiuni care genereaza automat alerte in cazul in care exista facturi neplatite/neincasate la scadenta.

ver 3.0.384

din
 • 1. S-a modificat denumirea ecranul "Situatii financiare" in "Situatii manageriale" si s-a introdus o pagina noua numita "Calculatie profit pe grupe". Aceasta devine activa in cazul in care se folosesc grupe de articole contabile si cuprinde cheltuielile directe/indirecte, veniturile directe/indirecte si profitul pe grupe (centre de profit), cu repartizarile corespunzatoare.
  2. In ecranul "Comenzi" s-au introdus butoane numite "Detalii" care afiseaza cantitatile aflate pe stoc pentru articolul curent. Acestea functioneaza similar cu cele din ecanele "Iesiri" sau "Bonuri de consum"
  3. S-au adus mici modificari de design.

ver 3.0.383

din
 • 1. In ecranul "Comenzi" s-a introdus un buton numit "Genereaza factura" care adauga automat factura de iesire aferenta comenzii. De asemenea, acum se pot introduce si comenzi in valuta alegand moneda aferenta. Comenzile in valuta se pot importa in "Iesiri -valuta" si in "Iesiri". In cazul din urma, preturile vor fi recalculate in functie de cursul valutar.
  2. In ecranul "Situatie vanzari" s-a adaugat o filtrare suplimentara dupa furnizor. Aceasta este utilizabila in cazul marfurilor, pentru a identifica vanzarile aferente achizitiilor de la un anumit furnizor.
  3. La Registrul de Evidenta al Salariatilor s-au realizat rectificari legate de cazuri particulare (PFA-uri, detasari in strainatate).

ver 3.0.382

din
 • 1. In ecranele "Situatie aprovizionari" si "Situatie vanzari" s-a introdus raport cu cumularea pe furnizori, respectiv clienti. De asemenea, s-a introdus o optiune suplimentara de filtrare dupa cont.
  2. La Registrul de Evidenta al Salariatilor s-au realizat rectificari legate de cazuri particulare (de ex. firme cu filiale, persoane fizice, ambasade) si s-a introdus un buton pentru tiparirea Registrului Salariatilor.
  3. In ecranul "Salariati" s-a introdus posibilitatea preluarii datelor din fisiere XML sau RVS, de raportare al Registrului de Evidenta. Optiunea se poate folosi numai in cazul in care nu exista niciun salariat introdus (la preluarea firmei in program).
  4. Pentru gestiunile la care evidenta se tine cantitativ-valoric la pret de vânzare, in ecranul "Inventariere", apare o coloana noua numita "Pret vanzare". In cazul in care valoarea acesteia nu este nula, se preia in calcul pentru diferentele de inventar.
  5. La ecranele de operare cu detalii, daca se apasa tasta ALT inainte de a apasa butonul de copiere de la tabelul superior, la lipire, se va adauga tot documentul (inclusiv detaliile).

ver 3.0.381

din
 • 1. S-a actualizat Registru de Evidenta al Salariatilor.

ver 3.0.380

din
 • 1. S-a actualizat Declaratia 112. Modificarile efectuate in formular permit raportarea salariatilor SRLD-urilor, care beneficieaza de scutirea de la plata CAS angajator.
  2. S-a actualizat versiunea bilantului.

ver 3.0.379

din
 • 1. S-a actualizat bilantul.

ver 3.0.378

din
 • 1. S-a imbunatatit sistemul de verificare al tertilor de la ecranele "Furnizori", "Clienti" si din cadrul declaratiei 394.