Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA C

ver 3.0.349

din
 • 1. Au fost optimizati o serie de algoritmi din program. Astfel "Situatia clientilor", "Situatia furnizorilor" si "Inregistrarea operatiilor contabile aferente stocurilor" din inchiderea de luna, in majoritatea cazurilor, vor functiona mai rapid.
  2. S-a inlocuit formatul tiparit al declaratiei 101 cu cel din programul de la MF. Formatul actual era preluat din formularul PDF inteligent, al carui cod de bare nu putea fi scanat, fiind prea mare.
  3. La generarea fiselor fiscale, in rubrica "Alte deduceri", acum se preiau retinerile din "Venit baza de calcul" (sindicat, pensie facultativa).
  4. La click pe butonul de transfer in Excel, rezultatul se poate vizualiza si in in cazul in care se foloseste OpenOffice.
  5. S-a introdus posibilitatea tiparirii planului de amortizare, in ecranul aferent.
  6. La modului pentru calculul diferentelor de curs valutar, acum sunt preluate toate conturile care au avut operatiuni in valuta.

ver 3.0.348

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100,102,103,300,390 si CAS.

ver 3.0.347

din
 • 1. S-a actualizat bilantul.
  2. La ecranul pentru calculul discountului, accesabil din "Intrari" si "Iesiri", se poate opta pentru calculul discountului comercial, inregistrat pe noile conturi 609 si 709.
  3. S-a actualizat planul de conturi.
  4. In ecranul "Intretinere BD", pagina "General", s-a introdus o optiune ce permite alegerea site-ului de pe care se preia cursul valutar (bnr.ro sau infovalutar.ro).

ver 3.0.346

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 101 si 392.
  2. S-a introdus suport pentru listarea declaratiei 094. Butonul de listare se gaseste in ecranul "Inchidere luna", pagina "Declaratia 392/094".
  3. S-a actualizat modulul pentru calculul diferentelor de curs valutar.

ver 3.0.345

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100,102 si 103.
  2. S-au adus modificari ecranului "Imobilizari". Acum modernizarile, reevaluarile, casarea si vanzarea se introduc in tabelul din partea inferioara a ecranului. Beneficiile noului sistem de lucru vor fi valabile numai pentru imobilizarile nou introduse. Pentru acestea, campurile "Val. ramasa" si "Dur. ramasa" nu mai sunt editabile, valorile aferente calculandu-se automat, in functie de data de intrare, valoare si modernizarile existente.

ver 3.0.344

din
 • 1. In ecranul "Salariati", s-a introdus o noua coloana numita "Nr. zile CO/an", in care se va introduce numarul de zile de concediu de odihna, pe care salariatul are dreptul sa le primeasca, pe an. Valoarea implicita a acestui camp este 21.
  2. S-au actualizat, in parte, conturile IBAN ale ITM-urilor, in functie de informatiile disponibile.
  3. La meniul "Diverse", s-a introdus o noua optiune, numita "Situatie comenzi", care permite vizualizarea comenzilor, filtrata dupa diferite criterii.
  4. In ecranele "Situatie furnizori/clienti", la "Reglare avansuri/stornari", s-a introdus o optiune numita "Reglare in FIFO", care permite reglarea automata a sumelor neasociate cu facturile, acestea fiind preluate dupa principiul FIFO.

ver 3.0.343

din
 • 1. In meniul "Diverse", a fost adugat un nou ecran numit "Situatii financiare", in care se pot vizualiza grafic evolutiile profitului, veniturilor, cheltuielilor, incasarilor si platilor, pe perioade date de utilizator.
  2. La Declaratiile 100,102,103 si 300, s-a introdus un buton numit "Generare XML", care genereaza un fisier de tip "XML", cu datele din declaratii. Acest fisier poate fi importat in fisierul de tip "PDF", care se transmite on-line, cu ajutorul optiunii "Import data", din meniul "Document\Forms", al programului "Adobe Reader". Dupa import, trebuie apasat butonul "Validare", din formular. Aceasta optiune poate fi folosita numai de catre utilizatorii care au certificat digital calificat, pentru semnatura electronica.
  3. Pentru cazurile in care este activata partea de stocuri, in ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse", au fost introduse doua optiuni noi: "Calculez bonurile fiscale din 'Iesiri' plecand de la pretul cu TVA" si "Preiau ultimul pret la care s-a vandut clientului curent, in 'Iesiri'". Prima este utila in cazul in care se foloseste o casa de marcat, legata la program, care tipareste in regim "printer fiscal", pentru evitarea aparitiei diferentelor datorate rotunjirilor de calcul si se aplica numai iesirilor de tip "B" - Bon fiscal. A doua, indica programului sa preia ultimul pret de vanzare la care s-a vandut clientului, la introducerea articolelor in ecranul "Iesiri". Daca articolul nu s-a mai facturat clientului curent, pretul se va prelula din ecranul "Articole".

ver 3.0.342

din
 • 1. S-a actualizat declaratia pentru somaj.
  2. Pentru toate declaratiile din program, s-a introdus posibilitatea salvarii fisierelor in alta locatie, aleasa de utilizator. La click pe butonul "Copiere fisiere", in cazul in care nu exista nicio discheta in unitatea A sau calculatorul nu are o astfel de unitate, programul propune salvarea in alta locatie.
  3. S-a introdus suport pentru generarea fiselor fiscale pentru anul 2009. In acest sens, trebuie ales anul din casuta cu lista, situat in partea stanga-sus a ecranului, din care se genereaza declaratia.