Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA C

ver 3.0.354

din
 • 1. S-a actualizat declaratia CCI cf. Ordinului 485/25.05.2010. In acest sens, au aparut cateva campuri noi in ecranul "Concedii medicale", necesare pentru completarea corecta a declaratiei ("Data acordarii", "Locul de prescriere", "Zile baza", "Venituri baza"). De asemenea, in ecranul pentru generarea declaratiei, s-a introdus un buton numit "Lista concedii medicale", care tipareste lista concediilor medicale pentru incapacitate temporara de munca, ce trebuie trimisa casei de sanatate, in termen de maxim 6 zile de la data la care anjagatorul a fost instiintat cu privire la aparitia starii de incapacitate temporara. Pentru ca lista sa fie generata complet, trebuie ca, in ecranul "Concedii medicale", sa fie completate coloanele "Medic" si "Conventie medic/Unitate".
  2. In ecranul "Bonuri de consum", s-a introdus un buton numit "Selectie rapida", care permite selectarea articolelor consumabile cu stoc pe gestiunea aleasa, pentru incarcarea mai facila in bon.

  17.06.2010
  S-a actualizat formatul tiparit al declaratiei CCI.

ver 3.0.353

din
 • 1. In ecranul "State salarii", s-a introdus un buton numit "Plata", care permite plata sumelor aferente salariilor (avansuri, rest de plata, contributii). In ecranul care apare la apasarea acestui buton, trebuie completat contul din care se efectueaza plata si suma platita.
  2. S-a actualizat declaratia 205, declaratia CAS si generarea fisierului XML pentru declaratia 100.
  3. S-a actualizat generarea fisierelor pentru carduri la bancile BRD si Carpatica.
  4. La ecranul "Intrari", in cazul in care se introduce o imobilizare, la validare, programul deschide ecranul "Imobilizari", pentru introducerea acesteia.
  5. In ecranul "Intrari - valuta" s-a introdus posibilitatea generarii automate a Bonului de consum si/sau a Procesului verbal de dare in folosinta al obiectelor de inventar, prin acelasi procedeu ca in ecranul "Intrari".

ver 3.0.352

din
 • 1. S-a reintrodus impozitul minim si s-au actualizat declaratiile 100 si 102.
  Update - 15.04.2010
  2. La "Salariati", pentru salariatii permanenti, in panoul "Detalii", s-a introdus optiunea "Fara contrib. sanatate - societate", care permite a nu se calcula fondul de sanatate datorat de societate. Aceasta optiune este utila pentru somerii angajati in baza ordonantei 13/2010.

ver 3.0.351

din
 • 1. S-a actualizat procedura pentru verificarea automata a tertilor cu privire la inregistrarea in scopuri de TVA, apelabila din ecranele "Furnizori","Clienti" si din declaratiile 394,390.
  2. In ecranul "Transferuri", la partea de detalii, s-au adaugat doua coloane numite "Pret nou" si "Valoare noua", utile in cazurile in care este necesara o majorare a valorii unui stoc existent. In cazul in care aceste coloane sunt completate, programul descarca articolul la pretul de achizitie si il reincarca la valoarea noua.
  3. La "Salariati", in panoul "Detalii", pentru salariatii permanenti, s-a introdus o optiune numita "Fara comision ITM". Aceasta este activa doar pentru salariatii permanenti si se foloseste in cazul contractelor de mandat.

ver 3.0.350

din
 • 1. La ecranele "Situatie furnizori" si "Situatie clienti" s-au efectuat modificari la modul de preluare a datelor. De asemenea, s-a renuntat la coloana "Sold contabil", pentru ca, in noul sistem de calcul, valorile din aceasta ar fi fost intotdeauna egale cu cele din colona "Neachita final", informatia fiind redundanta.
  2. S-au efectuat modificari la modul de generare al codului de bare pentru declaratia 101. In versiunea anterioara, existau probleme cu scanarea acestuia.
  3. S-a actualizat nomenclatorul COR din Registrul de evidenta al salariatilor.
  4. La inchiderea cheltuielilor si a veniturilor s-au efectuat modificari la algoritm, asfel incat, soldurile debitoare ale conturilor de venituri, care nu sunt de pasiv (711 si 709), sa se inchida cu formula 121=7XX. La fel pentru conturile de cheltuieli, care nu sunt de activ (609).

ver 3.0.349

din
 • 1. Au fost optimizati o serie de algoritmi din program. Astfel "Situatia clientilor", "Situatia furnizorilor" si "Inregistrarea operatiilor contabile aferente stocurilor" din inchiderea de luna, in majoritatea cazurilor, vor functiona mai rapid.
  2. S-a inlocuit formatul tiparit al declaratiei 101 cu cel din programul de la MF. Formatul actual era preluat din formularul PDF inteligent, al carui cod de bare nu putea fi scanat, fiind prea mare.
  3. La generarea fiselor fiscale, in rubrica "Alte deduceri", acum se preiau retinerile din "Venit baza de calcul" (sindicat, pensie facultativa).
  4. La click pe butonul de transfer in Excel, rezultatul se poate vizualiza si in in cazul in care se foloseste OpenOffice.
  5. S-a introdus posibilitatea tiparirii planului de amortizare, in ecranul aferent.
  6. La modului pentru calculul diferentelor de curs valutar, acum sunt preluate toate conturile care au avut operatiuni in valuta.

ver 3.0.348

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100,102,103,300,390 si CAS.

ver 3.0.347

din
 • 1. S-a actualizat bilantul.
  2. La ecranul pentru calculul discountului, accesabil din "Intrari" si "Iesiri", se poate opta pentru calculul discountului comercial, inregistrat pe noile conturi 609 si 709.
  3. S-a actualizat planul de conturi.
  4. In ecranul "Intretinere BD", pagina "General", s-a introdus o optiune ce permite alegerea site-ului de pe care se preia cursul valutar (bnr.ro sau infovalutar.ro).