Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA C

ver 3.0.357

din
 • 1. In ecranul "State salarii", panoul "Detalii", s-au introdus doua campuri noi numite "Tichete de masa", respectiv "Sal. compens." pentru introducerea sumelor aferente salariilor compensatorii. Sumele aferente tichetelor de masa vor afecta deducerea si se vor impozita. La validarea statului se va genera articolul contabil 642=5328. Pentru salariile compensatorii nu se calculeaza contributiile la somaj si sanatate.
  2. S-au actualizat declaratiile 100 si 300.

ver 3.0.356

din
 • 1. S-a actualizat bilantul.

ver 3.0.355

din
 • 1. Au fost elimintate cotele de TVA din ecranul "Configurare societati". Acum programul preia automat cota de TVA corecta, in functie de data operatiei, pentru a preintampina eventuale erori de operare.
  2. La ecranul "Articole", in partea superioara, s-a introdus un buton numit "TVA..." care permite actualziarea automata a cotelor de TVA aferente articolelor.
  3. La ecranul "Schimbare pret vânzare - marfuri" s-a introdus un buton numit "Generare automata de PV-uri pentru toate articolele..." care permite modificare preturilor, cu un anumit procent si cu un anumit numar de zecimale, pentru toate articolele cu operatii pe gestiuni cu evidenta la pret de vanzare. Procesele verbale generate vor fi nevalidate, validarea efectuandu-se manual.

ver 3.0.354

din
 • 1. S-a actualizat declaratia CCI cf. Ordinului 485/25.05.2010. In acest sens, au aparut cateva campuri noi in ecranul "Concedii medicale", necesare pentru completarea corecta a declaratiei ("Data acordarii", "Locul de prescriere", "Zile baza", "Venituri baza"). De asemenea, in ecranul pentru generarea declaratiei, s-a introdus un buton numit "Lista concedii medicale", care tipareste lista concediilor medicale pentru incapacitate temporara de munca, ce trebuie trimisa casei de sanatate, in termen de maxim 6 zile de la data la care anjagatorul a fost instiintat cu privire la aparitia starii de incapacitate temporara. Pentru ca lista sa fie generata complet, trebuie ca, in ecranul "Concedii medicale", sa fie completate coloanele "Medic" si "Conventie medic/Unitate".
  2. In ecranul "Bonuri de consum", s-a introdus un buton numit "Selectie rapida", care permite selectarea articolelor consumabile cu stoc pe gestiunea aleasa, pentru incarcarea mai facila in bon.

  17.06.2010
  S-a actualizat formatul tiparit al declaratiei CCI.

ver 3.0.353

din
 • 1. In ecranul "State salarii", s-a introdus un buton numit "Plata", care permite plata sumelor aferente salariilor (avansuri, rest de plata, contributii). In ecranul care apare la apasarea acestui buton, trebuie completat contul din care se efectueaza plata si suma platita.
  2. S-a actualizat declaratia 205, declaratia CAS si generarea fisierului XML pentru declaratia 100.
  3. S-a actualizat generarea fisierelor pentru carduri la bancile BRD si Carpatica.
  4. La ecranul "Intrari", in cazul in care se introduce o imobilizare, la validare, programul deschide ecranul "Imobilizari", pentru introducerea acesteia.
  5. In ecranul "Intrari - valuta" s-a introdus posibilitatea generarii automate a Bonului de consum si/sau a Procesului verbal de dare in folosinta al obiectelor de inventar, prin acelasi procedeu ca in ecranul "Intrari".

ver 3.0.352

din
 • 1. S-a reintrodus impozitul minim si s-au actualizat declaratiile 100 si 102.
  Update - 15.04.2010
  2. La "Salariati", pentru salariatii permanenti, in panoul "Detalii", s-a introdus optiunea "Fara contrib. sanatate - societate", care permite a nu se calcula fondul de sanatate datorat de societate. Aceasta optiune este utila pentru somerii angajati in baza ordonantei 13/2010.

ver 3.0.351

din
 • 1. S-a actualizat procedura pentru verificarea automata a tertilor cu privire la inregistrarea in scopuri de TVA, apelabila din ecranele "Furnizori","Clienti" si din declaratiile 394,390.
  2. In ecranul "Transferuri", la partea de detalii, s-au adaugat doua coloane numite "Pret nou" si "Valoare noua", utile in cazurile in care este necesara o majorare a valorii unui stoc existent. In cazul in care aceste coloane sunt completate, programul descarca articolul la pretul de achizitie si il reincarca la valoarea noua.
  3. La "Salariati", in panoul "Detalii", pentru salariatii permanenti, s-a introdus o optiune numita "Fara comision ITM". Aceasta este activa doar pentru salariatii permanenti si se foloseste in cazul contractelor de mandat.

ver 3.0.350

din
 • 1. La ecranele "Situatie furnizori" si "Situatie clienti" s-au efectuat modificari la modul de preluare a datelor. De asemenea, s-a renuntat la coloana "Sold contabil", pentru ca, in noul sistem de calcul, valorile din aceasta ar fi fost intotdeauna egale cu cele din colona "Neachita final", informatia fiind redundanta.
  2. S-au efectuat modificari la modul de generare al codului de bare pentru declaratia 101. In versiunea anterioara, existau probleme cu scanarea acestuia.
  3. S-a actualizat nomenclatorul COR din Registrul de evidenta al salariatilor.
  4. La inchiderea cheltuielilor si a veniturilor s-au efectuat modificari la algoritm, asfel incat, soldurile debitoare ale conturilor de venituri, care nu sunt de pasiv (711 si 709), sa se inchida cu formula 121=7XX. La fel pentru conturile de cheltuieli, care nu sunt de activ (609).