Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA C

ver 3.0.246

din
 • 1. S-au introdus declaratiile pentru ITM.

ver 3.0.245

din
 • 1. S-a inlocuit sistemul de introducere al sporurilor permanante. Acum, acestea se configureaza in "Configurarea salarii" -> pagina "Sporuri permanente". Adaugarea efectiva a sporurilor se realizeaza, ca si pana acum, din ecranul "Salarii" cu butonul "Sporuri permanente".

ver 3.0.244

din
 • 1. S-a introdus un ecran pentru exportul de date (articole contabile, intrari, iesiri, furnizori, clienti). Datele se pot exporta pentru a fi importate in alte instalari alte programului sau de la o firma la alta.
  2. S-au adus rectificari la declaratia de sanatate astfel incat sa se preia automat formatul denumirii fisierelor in functie de casa de sanatate selectata.
  3. S-a imbunatatit modul de tiparire al fluturasilor din statele de salarii.
  4. In statele de salarii, acum se pot introduce doua tipuri de ore suplimentare, cu procente diferite.

ver 3.0.238

din
 • 1. La "Salariati", s-a introdus un camp nou numit "Contr. somaj 2.5%" ce permite utilizatorului sa opteze pentru a calcula sau nu contributia pentru somaj la nivel de societate aferenta salariatului. Campul numit "Contr. somaj 1%", de asemenea, indica programului sa calculeze sau nu contributia individuala de somaj.
  2. S-a introdus Anexa 4 cu lista salariatilor intrati sau iesiti, ca tiparire in declaratia de sanatate. De asemenea, acum se poate opta pentru generarea unor denumiri diferite la fisierele generate, optiune necesara acolo unde se foloseste alt program de preluare decat cel folosit la Bucuresti.

ver 3.0.237

din
 • 1. S-a actualizat declaratia pentru CASS.
  2. S-a introdus declaratia pentru CCI.

ver 3.0.233

din
 • 1. S-a actualizat declaratia pentru somaj.

ver 3.0.229

din
 • 1. S-a actualizat declaratia pentru CAS.
  2. S-a imbunatatit modulul de generare a bilantului. Acum, formularele pentru bilant se pot tipari si genera pe discheta direct din program.
  3. La "Configurare societati", pagina "Diverse", acum se poate alege modul de numerotare automata a intrarilor.

ver 3.0.225

din
 • 1. La partea de salarii, s-a introdus noua cota de contributie pentru concedii si indemnizatii (CCI). Aceasta contributie apare in "Configurare salarii ca procent si in "State" ca pozitie separata. Contarea aferenta si procentul sunt setate automata daca la introducerea codului de activare se lasa bifata optiunea "Actualizeaza automat contributiile la salarii".
  2. CAS salariat (9.5%) se calculeaza astfel: 9.5%*salariu realizat (coloana "Total salariu" din stat) + 9.5%*salariul minim*zile CM/zile lucratoare.
  3. S-a introdus numele si prenumele persoanei ce intocmeste fisele fiscale, in ecranul pentru generarea acestora.
  4. La pagina de calcul al diferentelor de curs anuale din "Inchidere luna" s-a introdus suport pentru preluarea sumelor direct din facturi (se preia neachitatul la zi in valuta). Optiunea permite si preluarea facturilor din SAGA S..