Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.273 din 13.11.2006

  1. La "Intrari", in cazul in care se introduce un obiect de inventar (cont 303), un material (cont 302X) si/sau o materie prima (cont 301), dupa validare, apare un buton numit "Dare in folosita OI..." sau "Bon de consum" care permite inregistrarea contabila a consumului si tiparirea procesului verbal de dare in folosinta si/sau a bonului de consum.

ver 3.0.271 din 03.11.2006

  1. S-a refacut integral help-ul.
  2. La "Preluare date contabile", s-a introdus un buton numit "Preluare automata" care permite preluarea datelor din baze de date existente, la o anumita data calendaristica. Optiunea este accesibila numai utilizatorilor cu abonament.
  3. S-a introdus o noua rubrica in state in sectiunea "Detalii" numita "Absente" care permite evidentierea absentelor salariatilor.
  4. S-a imbunatatit tiparirea dispozitiilor de plata si incasare, in sensul ca toate campurile din formular se pot completa din program.
  5. La "Contracte", coloana care contine explicatia ce apare in factura, poate fi modificata.

ver 3.0.270 din 15.10.2006

  1. S-a imbunatatit cautare la nivelul intregului program. Acum, la accesarea butonului cu pictograma un binoclu, se poate opta pentru cautarea unui text numai in una din coloane sau in toate. Rezultatele gasite sunt afisate intr-un tabel. Selectarea unui rand din tabelul cu rezultate gasite face ca, in fereastra principala, cursorul sa se mute pe intregistrarea cautata. In acest timp, ecranul principal ramane activ. De asemenea, se poate cauta si in tabele cu detalii (de exemplu, in detaliile de la facturi).
  2. La "Intretinere BD", salvarea datelor se poate face acum si intr-o alta locatie stabilita de utilizator, nu numai pe discheta.
  3. S-a actualizat declaratia 100.
  4. La "State salarii" s-a introdus o noua coloana numita "Data platii" care contine data platii drepturilor salariale. Aceasta data este preluata in declaratii si la tiparirea statului de salarii.
  5. La "Intrari" si "Iesiri", pentru facturile la avize, acum, se poate opta pentru tipul "Taxare inversa".
  6. La "Fise conturi", in partea inferioara a ecranului, s-a introdus un camp cu lista care permite filtrarea operatiunilor aferente unui anumit cont, in corespondenta cu contul pentru care s-a generat fisa.
  7. La declaratia de sanatate s-au introdus doua butoane numite "Completeaza cu 0 (zero) sumele virate" si "Egalizeaza sumele totale cu sumele din luna" care fac exact ce spune denumire acestora. Primul ajuta in cazul in care nu se vireaza datoriile, iar al doilea este necesar pentru anumite case de sanatate (de ex. Prahova), care au alte reguli.

ver 3.0.268 din 19.09.2006

  1. S-a introdus un nou ecran, numit "Contracte", din care se pot genera automat rate si facturi aferente contractelor cu durata fixa sau nedeterminata, care se factureaza lunar.
  2. La ecranul "Intrari - valuta" s-a introdus un buton numit "Pozitii tarifare" care permite repartizarea transportului pe articole.

ver 3.0.261 din 09.09.2006

  1. S-a actualizat declaratia pentru concedii si indemnizatii (CCI).

ver 3.0.260 din 16.08.2006

  1. S-a imbunatatit situatia furnizorilor si situatia clientilor la nivelul algoritmului. De asemenea, s-a adaugat o noua pagina numita "Scadentar" care contine toate facturile din perioada selectata cu scadenta depsita cu un numar dat de zile la o anumita data calendaristica.
  2. La "Configurare societati", acum se poate opta pentru calcularea cotei de adaos pornind de la rulajele cumulate de la inceputul anului, in cazul in care gestiunea se tine global-valoric.

ver 3.0.258 din 18.07.2006

  1. S-a actualizat bilantul.

ver 3.0.257 din 04.07.2006

  1. S-a actualizat declaratia pentru CAS.
  2. S-a actualizat declaratia 100.
  3. S-a introdus cod de bare la foile de varsamant.