Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.256 din 20.06.2006

  1. La "Intrari - valuta" s-a introdus un camp nou numit "Valoare statistica", care faciliteaza introducerea DVI-urilor. De asemenea, acum, comisionul, taxele, accizele si TVA-ul se rotunjesc la leu.
  2. S-a introdus suport pentru inchiderea cheltuielilor si a veniturilor pe mai multe conturi (analitice). In cazul in care se depisteaza existenta a mai multde un cont destina inchiderii cheltuielilor si veniturilor, in planul de conturi, apare un camp nou in care se va alege contul de inchidere corespondent.
  3. La "Iesiri" sa introdus un nou buton pentru tiparirea de facturi proforme sau, dupa caz, a anxelor la facturi.

ver 3.0.255 din 08.06.2006

  1. S-au adus imbunatatiri ecranului "Imobilizari".

ver 3.0.253 din 31.05.2006

  1. S-a introdus un ecran pentru intocmirea pontajului. Ecranul poate fi accesat din "STATE", cu butonul "Pontaj...", situat in dreapta-sus a ecranului.
  2. La plata facturilor in valuta din casa/banca in lei, acum, se pot calcula automat diferentele de curs valutar.
  3. In "Configurare salarii" s-a introdus un camp numit "Inspector ITM", ce apare tiparit in stat.

ver 3.0.251 din 16.05.2006

  1. Din registrul de casa in lei sau jurnalul de banca in lei acum se pot efectua plati in lei pentru facturi in valuta.
  2. La "Import date", s-a introdus un buton ce permite validarea automata a intrarilor sau a iesirilor importate. De asemenea, la "Export date", se poate opta pentru exportul articolelor contabile, mai putin cele generate din "Intrari" sau "Iesiri". Aceasta optiune este utila in cazul in care se doreste sa se transfere articolele contabile + intrarile si/sau iesirile, pentru a se evita duplicarea articolelor contabile.
  3. S-au actualizat denumirile fisierelor din declaratia de sanatate cf. ordinului 142/2006.
  4. Exportul in excel tine cont de filtrarea existenta.

ver 3.0.248 din 11.04.2006

  1. La "Salariati" s-a introdus un camp pentru casa de sanatate, astfel incat, atunci cand angajatii au case de sanatate diferite, acestia sa fie preluati automat in declaratie.
  2. S-a introdus un camp nou la configurarea sporurilor permanenete pentru cazul in care somajul se aplica la acestea.
  3. S-a schimbat modul de inregistrare pe discheta al declaratiei pt. ITM atunci cand se doreste inregistrarea mai multor firme pe aceeasi discheta. Acum declaratia se inregistreaza in acelasi fisier, pe linii distincte, in acelasi fel cu programul distribuit pentru aceste declaratii.
  4. In "Intretinere BD" s-a introdus o pagina noua numita "Gunoi" in care se pot sterge copiile de siguranta facute pentru bazele de date, cu ocazia actualizarilor.
  5. S-au introdus coduri de bare la declaratia 100 si 300.

ver 3.0.246 din 22.03.2006

  1. S-au introdus declaratiile pentru ITM.

ver 3.0.245 din 15.03.2006

  1. S-a inlocuit sistemul de introducere al sporurilor permanante. Acum, acestea se configureaza in "Configurarea salarii" -> pagina "Sporuri permanente". Adaugarea efectiva a sporurilor se realizeaza, ca si pana acum, din ecranul "Salarii" cu butonul "Sporuri permanente".

ver 3.0.244 din 07.03.2006

  1. S-a introdus un ecran pentru exportul de date (articole contabile, intrari, iesiri, furnizori, clienti). Datele se pot exporta pentru a fi importate in alte instalari alte programului sau de la o firma la alta.
  2. S-au adus rectificari la declaratia de sanatate astfel incat sa se preia automat formatul denumirii fisierelor in functie de casa de sanatate selectata.
  3. S-a imbunatatit modul de tiparire al fluturasilor din statele de salarii.
  4. In statele de salarii, acum se pot introduce doua tipuri de ore suplimentare, cu procente diferite.