Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA C

ver 3.0.450

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100,101,392 si 112.
  2. S-au actualizat salariul minim si salariul mediu brut pe economie.

ver 3.0.449

din
 • 1. S-a actualizat planul de conturi conform OMFP 1802/2014. Operatia propriu-zisa se realizeaza la inchiderea lunii decembrie 2014. De asemenea, se vor actualiza conturile folosite de program pentru inregistrarea diferentelor de curs valutar (665 -> 6651, 765 -> 7651) si contul pentru venituri din vanzarea produselor finite (701 ->7015) in ecranul Tipuri de articole. Devalidarea inchiderii lunii decembrie 2014 are ca rezultat revenirea acestor conturi la simbolurile initiale.

ver 3.0.448

din
 • 1. S-a introdus un nou sistem de operare al productiei, bazat pe comenzi. Daca se bifeaza noua optiune "Sistem de productie pe comenzi" din ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse", in ecranul "Productie" va aparea un nou tabel pentru introducerea comenzilor care pot avea mai multe predari si consumuri, la date diferite. Optiunea este utila atunci cand produsele finite se realizeaza pe parcursul mai multor luni.
  2. Pentru documentele validate din ecranele "Iesiri","Iesiri - valuta", "Bonuri de consum","Productie" si "Transferuri", panoul "Detalii" afiseaza acum intrarile aferente descarcate.
  3. Situatia avizelor din ecranele "Situatie furnizori/clienti" se poate genera si pentru toti tertii, cu noua optiune numita "Toate".

ver 3.0.447

din
 • 1. S-au actualizat procentele pentru contributia CAS angajator.

ver 3.0.446

din
 • 1. Cu aceasta versiune programul va putea fi folosit, optional, cu o baza de date in sistem client-server. Comutarea se realizeaza din ecranul "Intretinere BD", pagina "Client-Server". Acest sistem imbunatateste viteza de lucru in cazul in care programul este accesat printr-o retea locala sau de tip VPN.

ver 3.0.445

din
 • 1. S-a modificat procedura de calcul al contributiilor individuale pentru salariatii cu mai multe contracte de munca, astfel incat sa nu mai apara diferente din rotunjiri in D112.
  2. In ecranul "Articole -> Preturi de vanzare" s-a introdus posibilitatea adaugarii de procente de discount/preturi la articolul curent pentru clienti sau grupe de clienti. Preturile adaugate in acest fel vor fi preluate in ecranul de "Iesiri", indiferent de alte setari existente (discount pe client sau preluarea ultimului pret de vanzare).
  3. S-a imbunatatit modul de filtrare din ecranele cu situatii prin limitarea listelor de selectie la pozitiile existente in intervalul calendaristic selectat.
  4. S-a introdus formatul MT100 in lista de tipuri de plati din ecranul "Salariati", panoul "Detalii", pentru bancile care suporta transferul in acest format (de ex. BCR). De asemenea, importul de operatiuni bancare in format MT940 este functional si pentru Alpha Bank.

ver 3.0.444

din
 • 1. S-au actualizat raportarile semestriale.
  2. S-a actualizat salariul minim pe economie.

ver 3.0.443

din
 • 1. In ecranul "Situatie stocuri" s-au introdus doua optiuni de filtrare noi, dupa furnizor si dupa grupa de furnizor.
  2. La preluarea de date contabile s-au introdus doua coloane noi, needitabile, numite "Sold debitor" si "Sold creditor", care arata soldul de preluare.
  3. In partea superioara a ecranului "Jurnal de banca", s-a introdus un buton care permite importul extraselor in format MT940. Deocamdata, acest format este disponibil doar la BRD.