Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA PS

ver 3.0.239

din
 • 1. In partea dreapta-sus a ecranelor "Intrari" si "Iesiri" s-a introdus un buton numit "Detalii", care deschide o pagina cu platile/incasarile/stornarile aferente facturii curente.
  2. In ecranul "Salariati" s-a introdus un nou tip numit "Alte categorii (asimilate sal.)" care poate fi folosit pentru persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor. Pentru acest tip si pentru contractele de administrare acum se poate seta functia de baza si calcula deduceri.
  3. Contractele de administrare, colaboratorii si alte categorii asimilate salariilor apar acum la rubrica "Permanenti" (prima pagina) din statul de salarii. Acestea se vor putea tipari separat cu optiunea "Stat de lichidare - alte categorii".
  4. S-a modificat modul de operare al retinerilor salariale prin introducerea intervalului calendaristic in care se aplica. Optiunea "Permanenta" a fost eliminata.

ver 3.0.238

din
 • 1. In ecranul "Salariati" se poate introduce optional intervalul calendaristic in care o persoana se afla in intretinerea unui salariat.
  2. S-a introdus butonul "Selectie rapida" si in ecranul "Transferuri".
  3. S-a adaugat posibilitatea generarii fisierelor pentru plata salariilor pe card pentru sistemul BCR Click 24.

ver 3.0.237

din
 • 1. La ecranul "Import date", s-a adaugat un nou sistem de import de date, direct din arhive generate din program, din ecranul "Intretinere BD". Acest sistem permite importul oricaror inregistrari existente, pentru o perioada, acestea putand fi bifate dupa selectarea arhivei. De asemenea, in cazul in care apar inregistrari duplicate la nivelul codurilor de furnizori, clienti sau articole, programul le muta automat pe coduri noi.
  2. S-au actualizat formularele PDF pentru declaratiile 100,112 si 205.

ver 3.0.236

din
 • 1. S-au actualizat formularele PDF pentru declaratiile 100,112,710.

ver 3.0.235

din
 • 1. S-a actualizat salariul minim si salariul mediu pe econonomie.
  2. S-a actualizat Declaratia 112.
  3. S-a actualizat Declaratia 100.
  4. S-a actualizat Declaratia 070.
  5. S-au actualizat formularele 392, 205, 300, 301, 390 si 394 (s-a schimbat sigla).
  6. In ecranul pentru inregistrarea tichetelor din statul de salarii s-a introdus un buton cu pictograma o sageata circulara care permite preluarea automata a tichetelor de masa pentru toti salariatii conform statului de plata precedent. Numarul de tichete preluat va fi egal cu numarul de zile lucrate in luna de fiecare salariat.

ver 3.0.234

din
 • 1. S-a actualizat Declaratia 205.

ver 3.0.233

din
 • 1. S-a actualizat Declaratia 394.
  2. S-a actualizat formularul 097.
  3. S-a actualizat formatul op-urilor tiparite. De asemenea, contul din care se efectueaza plata se alege dintr-o casuta cu lista editabila.

ver 3.0.232

din
 • 1. S-a introdus posibilitatea generarii de rapoarte in format PDF si XLS. Optiunile se afla in ecranele de tiparire. Fisierele astfel generate se vor regasi in folderele PDF si XLS din directorul pentru fisiere temporare al aplicatiei (de regula C:TEMP).
  2. S-au introdus modificari in ecranul pentru inchiderea anului. Acum nu mai este necesara confirmarea inregistrarii amortizarii. De asemenea, se calculeaza automat amortizarea nedeductibila aferenta autoturismelor cu rata lunara mai mare de 1500 RON.