Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA PS

ver 3.0.224

din
 • 1. S-a actualizat declaratia 112.
  2. S-a refacut ecranul pentru generarea declaratiei 205. Acum sunt adaugate automat persoanele de la toate categoriile de venituri, nu doar salariatii. De asemenea, in cazul declaratiilor rectificative se pot selecta doar pozitiile cu modificari.

ver 3.0.223

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100, 112, 205, 300, 301 si 392.

ver 3.0.222

din
 • 1. S-a introdus Declaratia 205. Aceasta poate fi accesata din ecranul "Salariati" cu butonul "Declaratia 205".
  2. S-a modificat modul de operare din ecranul "Casa/Banca/Deconturi", pentru plata/încasarea facturilor folosindu-se numai noile tipuri "PF" si "IF".

ver 3.0.221

din
 • 1. S-a introdus verificarea automata a tertilor cu privire la existenta in Registrul persoanelor impozabile care aplicã sistemul TVA la încasare. Aceasta se realizeaza cu butoanele "Verificare" sau "Verificare toti furnizorii" din ecranul "Furnizori".
  2. S-a actualizat formularul PDF pentru Declaratia 100.

ver 3.0.220

din
 • 1. S-a modificat modul de asociere al facturilor la plati si incasari din Registrul de casa si Jurnalul de banca. La momentul folosirii conturilor de furnizori sau de clienti se activeaza panoul nou introdus "Detalii", din care se poate alege tertul si facturile achitate. Butonul "Facturi" a fost eliminat. Aceleasi modificari s-au adus si in Registrul de casa - valuta si Jurnal de banca - valuta.
  2. In ecranul "Configurare societati" s-a introdus un buton numit "Detalii TVA..." cu care se pot opera, optional, modificarile cu privire la inregistrarea in scopuri de TVA si aplicarea TVA la incasare.
  3. S-a implementat evidentierea TVA-ului la incasare. In acest sens s-au efectuati urmatoarele modificari:
  a. In ecranul "Configurare societati s-a introdus optiunea "TVA colectata la incasare", ce trebuie bifata pentru firmele care intra in aria de aplicativitate a acestui sistem.
  b. In ecranele "Intrari", "Intrari - valuta", "Iesiri" si "Iesiri - valuta" s-a introdus o coloana noua numita "TVA I" ce va fi bifata pentru facturile cu TVA la incasare.
  c. In ecranele "Registru de casa" si "Jurnal de banca" s-a introdus o coloana noua numita "TVA I/P" pentru evidentierea TVA-ului la incasare. Aceasta coloana nu este editabila, suma fiind calculata automat.
  d. S-au adaptat jurnalele de cumparari si vanzari astfel incat sa contina sumele platite/incasate si neexigibile la facturile cu TVA la incasare.
  e. Inregistrarea TVA-ul aferent facturilor neincasate de mai mult de 90 de zile se va realiza cu ocazia inchiderii de luna.

ver 3.0.219

din
 • 1. S-au introdus Declaratiile de inregistrare fiscala/mentiuni 010 si 070. Aceastea se pot genera cu butonul "Generare PDF 010", respectiv "Generare PDF 070", din ecranul "Configurare societati". In formularul PDF generat se vor prelua doar datele persoanei juridice, campurile legate de contributii, taxe si impozite urmand a fi completate manual.
  2. In ecranul "Intrari" s-a introdus o coloana pentru informatii suplimentare. Acestea apar si in situatiile de furnizori.

ver 3.0.218

din
 • 1. S-a introdus formularul 097. Acesta poate fi generat din ecranul "Jurnale de cumparari / vanzari", cu butonul "Generare PDF 097", urmand a fi tiparit formularul PDF rezultat.
  2. In ecranele "Intrari - valuta" si "Iesiri - valuta" s-a introdus o noua coloana numita "Data document" care apare daca se apasa butonul ">>" din partea dreapta-sus a ecranului. Aceasta se foloseste in cazurile in care documentul nu a fost operat la timp, Declaratia 390 fiind depusa fara sa-l contina si pe acesta.

ver 3.0.217

din
 • 1. In ecranele "Intrari" si "Iesiri" s-a introdus posibilitatea selectarii tertului dupa codul fiscal. Acum, daca se introduce codul fiscal in coloana "Denumire", se va prelua automat tertul. In cazul in care codul fiscal introdus nu exista in nomenclator, programul va propune introducerea acestuia. La adaugare se vor prelua automat si celelalte date (denumire, adresa, numar de inregistrare Registrul Comertului), daca exista o conexiune la internet.
  2. In ecranul "Salariati", butonul "Adeverinte...", s-a introdus o pagina care permite tiparirea cererii de restituire a indemnizatiei pentru concedii medicale.
  3. S-au adus imbunatatiri modulului pentru evidenta asociatiilor de proprietari.