Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

Power Sistem Srl

Telefon

0746810705

E-mail

powersystem2@yahoo.com

Adresă

cartier filesti

Informaţii suplimentare

0745259664

Nume

ILIESCU ILINCA

Telefon

0737053352

E-mail

derby_expert@yahoo.com

Adresă

BUCURESTI INTR. CALTUNA

Informaţii suplimentare

Nume

RAB CSABA

Telefon

0766580994

E-mail

rab.csaba@yahoo.com

Adresă

Str MATHIAS REX Nr 2

Informaţii suplimentare

Nume

Platanov Daniel

Telefon

0723602203

E-mail

office@gida.ro

Adresă

Bucuresti, bdul Iuliu Maniu nr.7

Informaţii suplimentare

Ofer servicii de contabilitate si salarizare pentru firme din Bucuresti si jud Ilfov. Efectuez expertize contabile judiciare si extrajudiciare, precum si bilanturi de inchidere si certificari de bilant.

Nume

Creanga Raluca Roxana

Telefon

0744219861

E-mail

creangacontabilitate@gmail.com

Adresă

Tg. Mures

Informaţii suplimentare

Servicii financiar-contabile Consultanta fiscala

Nume

ACCOUNTING BEST ADVISER SRL

Telefon

0314243503

E-mail

bestadviser31@gmail.com

Adresă

Bucuresti, sector 3, Splaiul Unirii, nr.45, bloc M15, sc.A, etaj 1, ap.8, interfon 08

Informaţii suplimentare

Societatile din ziua de astazi , indiferent daca acestea sunt la de mici sau mai mari dimensiuni , organizatii bine stabilite realizeaza ca nu isi doresc sa investeasca resurse valoroase si timp pretios in functionarea si intretinerea unui departament complet de contabilitate intern mai ales atunci cand acestea se concentreaza pe castigarea de noi medii de afaceri . Echipa noastra de contabili experimentati poate face exact ce ave?i nevoie . Pentru unii clienti noi suntem departamentul lor de contabilitate, pentru altii reprezentam doar departamentul de supraveghere a contabilitatii. Oricare ar fi dorintele dumneavoastra va oferim urmatoarele servicii de contabilitate : – inregistrarea documentelor primare; – intocmirea lunara a balantei de verificare; – intocmirea jurnalelor de TVA; – intocmirea registrului inventar; – intocmirea registrului de evidenta fiscala; – stabilirea obligatiilor de plata aferente fiecarei perioade fiscale; – intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale; – intocmirea si depunerea bilantului contabil; – evidenta mijloacelor fixe si calculul amortizarii. Salarizare a devenit o problema din ce in ce mai complicata pentru societatile din mediul economic. Mediul de reglementare complex face dificila gestionarea proceselor complexe de salarizare in cadrul departamentelor de resurse umane. Departamentul nostru de salarizare este gestionat de o echip? de specialisti care vor oferi un serviciu personalizat atat pentru companii mari cat si pentru cele mici si mijlocii, adaptat pentru a satisface cerin?ele individuale ale fiecarui client. Aici, la ACCOUNTING BEST ADVISER SRL, vom lua în esen?a responsabilitatea pentru state de plata ale clientilor, astfel incat acestia se pot concentra pe propriile activita?i de baza si pe reducerea riscurilor asociate cu administrarea departamentului de salarizare. Salarizare si personal – inregistrarea firmei la ITM – intocmirea si inregistrarea contractelor de munca – inchidere contracte de munca – intocmirea statelor de salarii – intocmirea si depunerea declaratiei 112 – intocmirea si actualizarea Registrului de Evidenta a Salariatilor – intocmirea fiselor fiscale pentru personalul angajat – intocmirea ordinelor de plata pentru bugetul de stat si bugetul unic -Consultanta fiscala Tinerea evidentei cu institutiile statului (Anaf, Registrul Comertului, Organele de control).