Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

Cauti contabil?

Contabili SAGA Software

Aceasta pagina este destinata celor care cauta un contabil. Toate anunturile apartin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc solutii SAGA Software, acest lucru fiind o garantie pentru competenta si competitivitatea acestora.

Lista anunturilor pentru toate judetele

Nume ROXANA VLAD
Telefon 0723176716
E-mail
Adresa VULTURILOR 18-18A
Informatii suplimentare Suntem FirmaDeConta, o companie ce ofera in piata servicii de conducere a evientei contabile, consultanta fiscala, audit si servicii externalizate de management financiar. Servciile noastre sunt dedicate antreprenorilor dinamici care cauta sa aiba alaturi un consultant de calitate pe ale carui informatii si analize sa-si fundamenteze deciziile de afaceri.
Nume FINANCIAL CONSULTING SRL
Telefon 0745980470
E-mail
Adresa Str. Vasile Topliceanu, Nr 7, Bucuresti
Informatii suplimentare Societatea noastra, prin personal specializat, ofera servicii financiar contabile si de personal.
Nume VREME DANIELA-SIMONA
Telefon 0731367472
E-mail hapecidanielasimona@yahoo.com
Adresa Galati
Informatii suplimentare Expert contabil-Vreme Daniela-Simona, membra C.E.C.C.A.R. si a Grupului Expertilor Judiciari, cu experienta in domeniul contabilitii de peste 10 ani, ofer servicii profesionale contabile, expertize contabile judiciare si extrajudiciare, consultanta financiar-contabila, consultanta fiscala, analiza financiara, servicii de salarizare si resurse umane, refacere contabilitate.