Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

David Flori

Telefon

0721467450

E-mail

expertfloridavid@gmail.com

Adresă

Ploiesti, cartier Albert, nr.781K

Informaţii suplimentare

Oferim servicii de contabilitate completa, intocmire declaratii, bilanturi, dosare de personal, revisal, fise de post, ROI, intocmire documentatie privind inregistrarea in scopuri de tva, consultanta financiar-contabila si fiscala. La cerere, se asigura si refacerea evidentei contabile pe o perioada de pana la 5 ani.

Nume

MS Managing Smart

Telefon

0731920426

E-mail

info@managing-smart.ro

Adresă

Bucuresti, sector 2, Sos. Stefan cel Mare

Informaţii suplimentare

Societate autorizata de CECCAR, oferim servicii de contabilitate, salarizare, evaluare personal, consultanta in afaceri. Pregatire: Expert Contabil cu autorizare CECCAR, calificare ACCA, inscris in tabloul de membri al ambelor organizatii profesionale. Studii superioare economice si tehnice. 20 ani experienta progresiva in domeniul Financiar - Contabil, incepand de la contabil si contabilitate completa pentru firme mici (6 ani), pana la contabil sef (2 ani) si Director Economic si IT pentru multinationala (12 ani). Oferim seriozitate, profesionalism si preturi corecte, in avantajul ambelor parti. Contact: Tel.: 0731920426 Email: info@managing-smart.ro Website: http://managing-smart.ro

Nume

BUBLEA MARIA

Telefon

0724970379

E-mail

nela_bublea@yahoo.com

Adresă

Timisoara; Nicolae Titulescu,nr.8

Informaţii suplimentare

Expert contabil - evidenta contabila completa

Nume

Mihaela Iovan

Telefon

0762603853

E-mail

ileanamihaelaiovan@gmail.com

Adresă

Craiova

Informaţii suplimentare

Consultanta financiara, analiza afacerii, implementare solutii informatice, training echipa departament contabilitate (notiuni financiare si Excel )

Nume

DUTA MADALINA

Telefon

0724890511

E-mail

duta_madalina@yahoo.com

Adresă

Valea Doftanei

Informaţii suplimentare

Ofer servicii financiar contabile.

Nume

NAE DANIELA CRISTINA

Telefon

0722337622

E-mail

office@dstcont.ro

Adresă

Bucuresti, sect 1

Informaţii suplimentare

Putem face orice fel de contabilitate(productie, comert agricultura, PFA etc) Ne ocupam deasemeni si de resurse umane, audit intern, expertize judiciare si extrajudiciare, planificare financiara etc