Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

TOTAL CONTAB

Telefon

0766651883

E-mail

totalcontab@yahoo.com

Adresă

Ploiesti

Informaţii suplimentare

Firma autorizata de expertiza contabila va ofera toate serviciile de contabilitate , personal , consultanta financiara , expertize judiciare si extrajudiciare. Seriozitate si profesionalism la preturi decente. Va asteptam sa ne contactati !

Nume

CONTINI JUDEX SRL

Telefon

0726986937

E-mail

contini.judex@gmail.com

Adresă

Suceava

Informaţii suplimentare

Societate acreditata CECCAR ofera servicii complete de contabilitate si salarizare pt societati comerciale si pfa-uri, precum si expertize judiciare si extrajudiciare

Nume

AKA tAX ACCOUNTING SRL

Telefon

0772124496

E-mail

anca.radu.ec@gmail.com

Adresă

Alexandru Vaida Voevod, Cluj Napoca

Informaţii suplimentare

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, AKA Tax Accounting ofera servicii de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, salarizare si resurse umane, infiintare start-up, due diligence, verificari contabile si fiscale in Cluj-Napoca si in tara.

Nume

MARCELA RADU

Telefon

0770438720

E-mail

office@contabilitateinbucuresti.ro

Adresă

Str. Agatha Barsescu nr. 15b, et. 2

Informaţii suplimentare

WIN EXPERT CONSULTING servicii de contabilitate si resurse umane operate in softul SAGA. Optimizeaza-ti ACUM, doar cu WIN EXPERT CONSULTING contabilitatea societatii! Radu Marcela 0770 438 720

Nume

SIRBU ANGELA

Telefon

0724210739

E-mail

sirbu_angela@yahoo.com

Adresă

Miercurea Ciuc, Harghita

Informaţii suplimentare

Cabinet expert contabil