SAGA C.

Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.

SAGA P.S.

Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.

Marketline

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.

Publine

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.

Declaratii ANAF

Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.

Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.

expirare licenta
Factura proforma are o valabilitate - de regula, 15 zile, de la data emiterii acesteia.
22.07.2025 10:07
gheorghei642
firma radiata la ORNC
Buna ziua,
am o firma , care nu avut activitate deloc de la infiintare , radiata la ORNC in data de 28.05.2025, pentru sem.II depun d100 si Saft?
Multumesc
andrein63
D 700-trecere de la 1% la 3% impozit microintreprindere
Multumesc frumos,da aveti dreptate nu am luat in calcul si cont 7588 :oops: .
ciobanum147
expirare licenta
Buna ziua,din cauza ca am lipsit 3 saptamani din motive de sanatate am achitat doar ieri factura proforma pentru licenta.Am sa va rog sa-mi spune-ti unde sa trimit dovada platii,pentru ca am opservat ca nu mai am licenta pentru program.Multumesc
petrica105
Cum se poate transmite o factura in SPV, dar cu conturile in EURO.
Cei de la Saga mi-au recomandat urmatoarele:

1) actualizare program;
2) configurare e-Factura, astfel incat la tranmiterea in SPV a facturilor in euro sa preia modelul Formular facturi EUR;
3) de resetat codul SPV

Am urmat recomandarea celor de la Saga, dar din pacate [b][size=150]problema nu s-a rezolvat. [/size][/b]
22.07.2025 09:07
barberl
Cum se poate transmite o factura in SPV, dar cu conturile in EURO.
[quote=paturcai post_id=333281 time=1753106572 user_id=5768] Cea mai sigura cale prin care sa se poata "vedea" contul IBAN:
In ecranul de sus (acolo unde adaugati factura si tredceti datele cumparatorului), dati ENTER pana la finalul ferestrei (ecranului) unde ar trebui sa vedeti informatii suplimentare; daca nu vedeti Informatii suplimentare, trebuie sa aveti la cotul din dreapta al ecranului un buton de forma asta >> Apasati
In spatiul INFORMATII SUMPLIMENTARE treceti contul si Banca [/quote]

Cred ca pana la urma am sa urmez aceasta solutie, dar nu mi se pare a fi solutia potrivita...
barberl
achizitie Emag
Asta-mi arata cand verific firma in vies: No, invalid requester VAT number. Iar in Saga cand verific, imi spune la platitor tva=No, si nimic altceva.
neamtun152