SAGA C.
Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.
SAGA P.S.
Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.
Marketline
Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.
Publine
Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.
Declaratii ANAF
Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.
Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.
Azi a fost publicat proiectul de ordonanță privind măsurile fiscal bugetare, ce, în opinia Guvernului României, ar ajuta la reducerea deficitu...
Zilele acestea a fost pus în dezbatere proiectul de modificare a REGES. REVISAL se va muta on-line – se vor încărca datele direct în port...
Zilele acestea am tot primit întrebări legate de SAFT. Și am mai tot scris despre această declarație. Există tutorial pe site legat de corec�...
Ca în fiecare început de an, odată cu primele zile din 2025, vă doresc și eu un an mai bun ca cel care tocmai a trecut și sper eu, ca în fie...
În ședința de azi Guvernul României a adoptat așa numita ordonanță trenuleț. Aceasta, la ora la care scriu, nu este încă publicată în M...
Începând cu jumătatea lunii noiembrie 2024 au apărut niște modificări legislative la mai multe acte normative, modificări ce au sau vor avea...
Întrucât am considerat profund injustă ordonanța legată de amnistia fiscală, pentru că acordă scutiri fără discernământ, fără măsuri...
[quote=herganiec post_id=333112 time=1752782385 user_id=866]le generezi/listezi format .pdf, si le trimiti cum doresti pe mail sau whatsapp..
Multumesc frumos! Asa procedam! Eu visam la o conectare directa cu whatsapp-ul adminului societatii, direct din program , fara generare si atasare.
Saga cu ce CRM este compatibil?
In legatura cu societatile neplatitoare de tva dar cu cod special..... Chiar daca depunem lunar D301 D406 saf t se depune tot trimestrial?
Va multumesc frumos.
lucrez in Saga de la inceputul anului si in luna iunie la Registrul de evidenta fiscala pe primul semestru sumele totale din contul 607 nu corespund cu sumele totale din balanta. La celelalte conturi de venituri si cheltuieli este in regula.
Nu stiu daca am gresit undeva sau ce s-a intamplat?
Multumesc!
Mă puteți ajuta cu un răspuns vă rog mult?
Se pot asocia zeturile cu facturile cash emise de uber și bolt în numele societății din România ? Sunt administrator și nu cunosc contabilitate decât la nivel de începător. Astfel îmi cer scuze dacă există o lipsă de logica in întrebări.
Din câte am înțeles până acum, facturile importate în saga trebuie și validate pentru a fi trimise în e-factura, prin validare acestea se și achită. Dar facturile emise în numerar se achită cu chitanțe? Eu asta înțeleg când selectez o factură în numerar validată în saga, programul îmi permite tipărirea chitanței, dar factura s-a achitat prin emitere de bf către client și nu prin chitanța, astfel facturile nu ar trebui să se închidă cu zeturile de la casele de marcat?
Contabila cu care lucrez susține ca nu este corect să înregistrăm zeturile pentru ca dublăm veniturile, totuși zeturile știu ca presupun recunoașterea unor venituri deja încasate și nu înregistrare de venituri noi.
Cum este corect să se procedeze pentru închiderea facturilor achitate cu numerar de către clienții flotei? Menționez ca avem case de marcat pe toate mașinile și descărcăm zeturile în format xml.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Intrebarea mea e - cum operez aceste note de decontare in ecranul de iesiri? Problema e ca decontarea se face cu decalaj de o luna, deci ar trebui sa lucrez si cu avize.
Cum m-am gandit eu:
1. inregistrez un aviz in luna X
2. in luna X+1, cand am incasarea, preiau avizul pe un document de iesire tip = "n"? Aici nu-s sigur, ca aceste prestari sunt scutite fara drept de deducere si nu am in lista de Tip nimic similar
3. incasez documentul de la pct 2 in banca
Sugestii/pareri?