SAGA C.

Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.

SAGA P.S.

Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.

Marketline

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.

Publine

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.

Declaratii ANAF

Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.

Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.

PLATITOR TVA-DEPASIRE PLAFON
@herganiec: La determinarea cifrei de afaceri prevăzute la art. 310 alin. (1) din Codul fiscal se cuprind inclusiv facturile emise pentru avansuri încasate sau neîncasate şi alte facturi emise înainte de data livrării/prestării pentru operaţiunile prevăzute la art. 310 alin. (2) din Codul fiscal.”
20.07.2025 10:07
pomparaus
inregistrari contabile
Buna ziua,un sindicat a facut cadou pentru pensionare un telefon in valoare de 1200 lei cum trebuie inregistrat?
Ma poate ajuta cineva?
20.07.2025 10:07
pfanichitann
Imbinare baze de date
Am lucrat o perioada (ianuarie - martie) intr-un program SAGA instalat pe un calculator, apoi din aprilie am lucrat pe alt calculator. Cum as putea imbina cele doua baze de date, astfel incat sa am intreaga perioada (ianuraie - prezent) intr-un singur program ?
20.07.2025 08:07
gheorghed948
saf-t cod de taxa nepreluat
De fapt nu le preia bine, ma puteti ajuta cu codurile corecte pentru un stat de salarii?
20.07.2025 03:07
popescur426
saf-t cod de taxa nepreluat
Buna ziua,
La generarea declaratiei nu imi preia automat pentru salarii codurile de taxa in D406. Nu imi dau sema ce nu este in regula, la o alta societate le preia automat.
20.07.2025 03:07
popescur426
Cont garantie produs
Buna seara,

Pe ce cont ar fi indicat sa pun cheltuiala pentru garanția unui acumulator auto?

Mulțumesc
20.07.2025 01:07
mitream363
Plata eronata II
Buna seara,

Asta va face dar va intra pe luna viitoare.

Mulțumesc
19.07.2025 23:07
mitream363