SAGA C.

Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.

SAGA P.S.

Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.

Marketline

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.

Publine

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.

Declaratii ANAF

Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.

Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.

eroare baza de date
Nu au disparut, doar ca nu sunt aduse de pe server decat ultimele 3 luni implicit.
Trebuie modificat intervalul de date, exista optiune in meniu.
20.07.2025 22:07
vasilescud685
Sectiunea Produse si UM in D406
Pana la urma am reusit sa fac un addon care importa produse dintr-un DBF generat din nomenclatorul aplicatiei de gestiune/facturare direct in cursorul care contine doar o linie.
Vad ca se valideaza ok, desi nu exista coduri NC8.
20.07.2025 21:07
vasilescud685
Cont garantie produs
Mulțumesc frumos
mitream363
eroare baza de date
Buna seara!
Nici macar nu stiu cum sa ii spun acestei probleme. Nici mie nu-mi vine sa cred, dar asta m-i s-a intamplat.
Foloseam un pc foarte vechi si la inceputul anului l-am tras pe linie moarta. Am inceput pe unul nou, licenta a ramas pe cel vechi, fiind valabila pana prin aprilie. Am preluat datele, am facut inregistrari si toate cele incepand cu 01.01.2025. Mi-am luat licenta si pentru cel nou si am dat actualizare automata. Am bagat datele contului si totul parea ok.
Numai ca spre surprinderea mea incercand sa inregistrez o incasare noua pentru o factura emisa in ianuarie, n am mai gasit factura. De fapt n am mai gasit nici o inregistrare din lunile ianuarie si februarie. Totul este de parca as fi inceput cu luna martie 2025.
Efectiv sunt blocat. ianuarie si februarie au disparut, in lipsa unei alte forme de exprimare mai potrivite.
Ceva idei?
gatanm
Imbinare baze de date
Din societatea cu baza mai noua dati salvare. In societatea cu baza mai veche dati din meniu Diverse>Import Date>Import date din arhiva generata din SAGA ... alegeti arhiva generata din societatea mai noua si selectati exact perioada care trebuie. Faceti backup inainte si la societatea mai veche.
20.07.2025 19:07
ciucam544
Acoperire facturi cu minus
Odată cu introducerea D406 >>>>> Ecran de configurare în care se configurează conturile automate Saga a actualizat regula im sensul ca, în cazul compensărilor între terți, în câmpul Banca 2/3 sau Deconturi 2/3, se va completa contul 5125 sau 581.
Altfel, utilizare cont 998/999, nu va permite validarea D406 pe motiv ca nu este prevăzut in Planul de conturi oficial.
20.07.2025 18:07
gheorghei642
DECONT TVA 300 PRECOMPLETAT ERORI
Căutați pe forum că am explicat deja de câteva ori de ce dublează facturile acelea.
20.07.2025 18:07
tomac