SAGA C.
Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.
SAGA P.S.
Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.
Marketline
Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.
Publine
Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.
Declaratii ANAF
Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.
Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.
Azi a fost publicat proiectul de ordonanță privind măsurile fiscal bugetare, ce, în opinia Guvernului României, ar ajuta la reducerea deficitu...
Zilele acestea a fost pus în dezbatere proiectul de modificare a REGES. REVISAL se va muta on-line – se vor încărca datele direct în port...
Zilele acestea am tot primit întrebări legate de SAFT. Și am mai tot scris despre această declarație. Există tutorial pe site legat de corec�...
Ca în fiecare început de an, odată cu primele zile din 2025, vă doresc și eu un an mai bun ca cel care tocmai a trecut și sper eu, ca în fie...
În ședința de azi Guvernul României a adoptat așa numita ordonanță trenuleț. Aceasta, la ora la care scriu, nu este încă publicată în M...
Începând cu jumătatea lunii noiembrie 2024 au apărut niște modificări legislative la mai multe acte normative, modificări ce au sau vor avea...
Întrucât am considerat profund injustă ordonanța legată de amnistia fiscală, pentru că acordă scutiri fără discernământ, fără măsuri...
Nu am depus pana acum D406 pentru active. Urmeaza pentru 2025, in 2026. Fiecare mijloc fix are separat nr. inventar, in Registrul Mijloacelor Fixe. Pana acum nu am avut analitice.
1-Tot ce apartinea, de exemplu, de contul 2133 sau de 214, am inregistrat in 2133 sau in 214, fara sa creez analitice. Si amortizarea la fel, 6811=2813 sau 6811=2814.
2-Pentru SAF-T, trebuie create analitice pe conturile de mijloace fixe pentru fiecare mijloc fix, separat?? De exemplu:
2133.01-autoturism SSANGYONG si amortizarea 6811=2813.01
2133.02-autoturism FORD si amortizarea 6811=2813.02
214.01-telefon si amortizarea 6811=2814.01
214.02-PC…si amortizarea 6811=2814.02
214.03-Plotter…amortizarea 6811=2814.03
3-Si la contul 6811 trebuie sa creez analitice? 6811.01; 6811.02??
4-Daca trebuie sa creez analitice, atunci modificarile trebuie sa fac pe luna ianuarie??
De exemplu, din contul 2133 sa inregistrez pe analitice 2133.01, 2133.02, fiecare autoturism cu valoarea si amortizarea din 2813 in 2813.01, 2813.02, la fiecare separat?
5- In cazul acesta trebuie sa refac si sa redepun SAF-T-ul pentru trim I??
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Daca facturile nu sunt incarcate in SPV - e logic, daca aveti eroare ca nu sunt transmise in SPV- de aceea nici clientii nu le au.
Societatea are doar 113.000 lei cheltuială cu dobânzile în semestrul 1 din 2025
Nu există alte dobânzi mari până la 31.12.2025
Nu sunt alte ajustări fiscale de făcut (ex. dobândă la o parte afiliată, împrumut cu dobândă peste piață etc.)
Factura a fost emisă și achitată integral înainte de creșterea TVA, deci: se păstrează cota de 19%,
Păstrează dovada plății (extras bancar) și factura emisă – e dovada că exigibilitatea TVA a fost în iulie.
British Council nu este entitate publică înregistrată în SPV ca destinatar de e-Factura.
Factura se poate trimite doar prin e-mail sau alt canal convenit.
Nu confunda acest tip de beneficiar cu o persoană impozabilă înregistrată în România. Dacă nu e identificat în ANAF, înseamnă că nu are obligații fiscale normale și nu trebuie tratat ca o firmă românească obișnuită.Codul dat de ei (9000000026598) e probabil un cod intern sau un identificator pentru plăți/statistici – nu e un CUI valid.