SAGA C.
Program pentru evidenţă
contabilă şi de stocuri.
SAGA P.S.
Program pentru evidenţă
contabilă şi de stocuri în partidă simplă.
Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.
Nu vreau să par lipsit de respect la adresa SRL. Și nici nu vreau să spun că acest guvern acționează ca o societate comercială. Motivația t...
Erorile la sistemul e-factura sunt mult mai frecvente decât dorește MF să pară că sunt. Poate că ați citit deja zilele acestea reacția mini...
Ca în fiecare început de an, odată cu primele zile din 2024, vă doresc și eu un an mai bun ca cel care tocmai a trecut și sper eu, ca în fie...
Începând cu anul 2024 toți cei care au firme și folosesc bunuri sau spații închiriate de la proprietari persoane fizice vor avea obligația d...
SAGA WEB este versiunea în WEB a programului SAGA C. Platforma poate fi accesată de pe orice calculator prin intermediul unui browser web (Google...
Importul de facturi din FGO nu a dispărut. Doar că acum importul de facturi din alte surse decât e-Factura se face din ecranul Import date ce se...
După cum știți deja din spațiul public, s-au adus modificări la legislație cu privire la e-factura. Modificările constau în faptul că, în...
Pe baza aceluiasi principiu ar trebui sa aduca pretul materiei prime in reteta. Asa cum la validarea produsului finit programul "stie" sa ia valoarea articolului/ stocului, de ce nu se poate sa stie si cand introduc reteta? Banuiesc ca se acceseaza aceeasi baza de date ce contine intrarile / iesirile articolelor.[quote=herganiec post_id=313682 time=1715525995 user_id=866]Poți avea același materie primă, achiziționată de la furnizori diverși și cu prețuri diferite.. în momentul validării produsului finit progrmul verifică și descarcă stocul cel mai vechi și trece la următorul poate cu alt preț. de aici nu poți avea valoarea aceeași.. și cam e normal.[/quote]
Multumesc!
Nu stiam ca este asa de simpla metoda inventarului intermitent, insa mi se pare putin ciudat ca nu vad productia efectiva, cu retetar si costuri. Cred ca din cauza ca nu sunt familiarizata cu aceasta metoda de lucru.