SAGA C.
Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.
SAGA P.S.
Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.
Marketline
Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.
Publine
Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.
Declaratii ANAF
Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.
Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.
Ca în fiecare început de an, odată cu primele zile din 2025, vă doresc și eu un an mai bun ca cel care tocmai a trecut și sper eu, ca în fie...
În ședința de azi Guvernul României a adoptat așa numita ordonanță trenuleț. Aceasta, la ora la care scriu, nu este încă publicată în M...
Începând cu jumătatea lunii noiembrie 2024 au apărut niște modificări legislative la mai multe acte normative, modificări ce au sau vor avea...
Întrucât am considerat profund injustă ordonanța legată de amnistia fiscală, pentru că acordă scutiri fără discernământ, fără măsuri...
Recent am trimis o serie de întrebări către ANAF, prin SPV, întrebări referitoare la următoarele domenii: e-factura, SAFT, e-transport. Toate...
Se spune că unele e-uri consumate în exces dăunează sănătății. Ceea ce face MF prin actele normative aruncate pe piață fără nici cea ma...
Zilele acestea Guvernul a decis că trebuie majorat salariul minim brut pe țară. Majorarea s-a făcut prin HG 598/2024. Prin această hotărâre,...
Am trecut pe SAGAWEB de la inceputul anului 2025 si constat ca merge foarte greu in anumite perioade, in special in prima parte a zilei. Efectiv nu putem lucra.
La trecerea pe SAGAWEB datele au fost distorsionate.
Este ceva ce ati constatat si dvs?
Multumesc de raspunsuri.
[quote=pinteae post_id=322532 time=1736921474 user_id=32848]asa este corect, am avut si noi acest caz si am completat 1.16 si 1.17 din D700 si a modificat perioada de la lunar la trimestrial in vector, cu 01.01.2025.[quote=oprisanr356 post_id=322526 time=1736886444 user_id=119378]trebuie sa completezi rubricile 1.16 si 1.17 din Subsectiunea B.I[/quote]
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, cu privire la majoare.
In situatia in care se face majorarea la 4050 lei (salariat nou) si angajatul are sporuri de 2% (81 lei), netul ar ramane 2618 lei ( scazand valoarea sporului, netul ramane sub 2575 lei).
La cei care au peste 2 ani vechime, fac majorarea la 4200 lei ( plus sporuri de 2%) , netul scade mult sub netul de 2575.
Oricat citesc in legislatie, nu inteleg daca majoarea se refera stric la brut, sau trebuie tinut cont si de repectarea netului de minim 2575.
Va multumesc frumos!
Multumesc!
Un raspuns cu alta metoda, m ar ajuta foarte mult.
Multumesc mult
Mai siplu ar fi sa faca un buton cu eliminarea caracterelor si spatiilor neacceptate de standardul XML in bazele de date.
Defapt butoanele exista, functiile trebuie un pic actualizate.