SAGA C.

Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.

SAGA P.S.

Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.

Marketline

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.

Publine

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.

Declaratii ANAF

Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.

Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.

d700
[quote=oprisanr356 post_id=322526 time=1736886444 user_id=119378] Buna seara!

Incerc sa depun D700 pentru schimbarea perioadei fiscala de la luna la trimestru, in 2024 nu a avut AIC, CA < 497.640 lei
Am completat la B.II -1.19.1 si 1.19.2. iar recipisa are erori:

Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare:
1 838398235 Sectiunea_BII_1.19-Nu sunt indeplinite conditiile privind perioada fiscala pentru schimbarea perioadei fiscale

Toate D700 depuse pentru schimbarea perioadei de la luna la trimestru au aceeasi eroare...

A mai patit cineva?

p.s: mentionez ca am actualizata Saga cu ultima versiune [/quote]
Modul tau de completare se aplica atunci cand, la un moment dat, ai schimbat perioada fiscala de la trimestru la luna, ca urmare a unei achizitii intracomunitare de bunuri, iar acum trebuie sa revii la perioada fiscala trimestru.
In schimb, daca la un moment dat, ai schimbat perioada fiscala de la trimestru la luna, ca urmare a depasirii plafonului de 100000 euro, iar acum trebuie sa te intorci la perioada fiscala trimestru, pentru ca in anul 2024 nu ai depasit plafonul de 100000 euro, trebuie sa completezi rubricile 1.16 si 1.17 din Subsectiunea B.I
15.01.2025 08:01
pinteae
Import Comenzi - materii folosite odata cu comanda
Mulțumesc mult pentru răspuns. Doar că articolele cu rețetă funcționează atunci când ai real posibilitatea că rețetă să fie la fel. In cazul pot varia în funcție de mai multe criterii.

Deci să înțeleg că nu e o problema de a cunoaște denumirile câmpurilor/coloanelor unde ar trebui făcut importul...pur și simplu e blocată sau nu exista această funcționalitate?
15.01.2025 06:01
pentai
Saga WEB
Modificati configcs.txt din Saga Client cu IP-ul serverului (care stiti ca este altul) sau numele severului.
15.01.2025 02:01
ciucam288
Import facturi smartbill
Am aceeasi problema si nu reusesc nicicum sa fac importul facturilor emise in Smartbill. A reusit cineva sa ii contacteze pe cei de la Saga cu privire la acest aspect? Sau pe cei de la Smartbill? Oare ne pot ajuta si pe noi cu o solutie?
15.01.2025 00:01
prohaszkar779
inregistrare contract de sponsorizare
Multumesc frumos pt ajutor.
14.01.2025 23:01
maghiara
d700
Eu asa stiu ca in acest caz trebuie B.I completat, la secțiunea 1.16.
14.01.2025 22:01
ferenta192
d700
Buna seara!

Incerc sa depun D700 pentru schimbarea perioadei fiscala de la luna la trimestru, in 2024 nu a avut AIC, CA < 497.640 lei
Am completat la B.II -1.19.1 si 1.19.2. iar recipisa are erori:

Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare:
1 838398235 Sectiunea_BII_1.19-Nu sunt indeplinite conditiile privind perioada fiscala pentru schimbarea perioadei fiscale

Toate D700 depuse pentru schimbarea perioadei de la luna la trimestru au aceeasi eroare...

A mai patit cineva?

p.s: mentionez ca am actualizata Saga cu ultima versiune
14.01.2025 22:01
oprisanr356