Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA PS

ver 3.0.167

din
 • 1. In ecranul numit "Utilizatori", in partea dreapta-sus, s-a introdus un buton numit "Jurnal operatii", care permite vizualizarea listei operatiilor de adaugare, modificare, stergere, validare si devalidare aferenta utilizatorului curent, precum si data/ora la care au avut loc operatiile.
  2. La campurile cu selectie din lista s-a introdus o optiune de cautare suplimentara. Astfel, daca se introduce un sir de caractere si se apasa CTRL+ENTER, lista aferenta se deschide cu toate pozitiile existente care contin sirul de caractere dat. De exemplu, daca se introduce o factura si se doreste sa se identifice toti furnizorii care contin sirul de caractere 'ABC', se introduce acest sir si se apasa tasta CTRL+ENTER. Apoi, se poate alege furnizorul din lista filtrata.
  3. S-a actualizat declaratia CAS.
  4. In pagina "Configurare formular", din ecranul de tiparire al facturilor, s-a introdus o noua optiune numita "Tipareste date incasare", care face se se tipareasca in factura explicatiile cu privire la modul de incasare. Aceste explicatii apar numai in cazul in care, la factura, incasarea a fost inregistrata la momentul tiparirii.
  5. In cazul in care se tipareste o factura in valuta pentru un furnizor intern, acum, apar si valorile totale in RON.

ver 3.0.166

din
 • 1. S-a actualizat declaratia 100.
  2. Coloana numita "Tip", din tabelul din partea superioara a ecranelor "Intrari" si "Iesiri", s-a mutat inaintea numarului si sa introdus o noua optiune numita "B" - "Bon de casa". Intrarile si iesirile de acest tip nu vor fi preluate in declaratia 394. De asemenea, numerotarea iesirilor se face acum diferit pentru tipurile "A" (Aviz), "B" (bon de casa) si facturi.
  3. S-a imbunatatit forma de generare a recapitulatie la statele de salarii.

ver 3.0.165

din
 • 1. S-a actualizat modul de calcul al contributiei pentru sanatate. Mai exact, de la 01.07.2008 contributia se calculeaza si pentru veniturile neimpozabile.
  2. La tiparirea facturilor, informatiile suplimentare referitoare le furnizor, pot fi setate in ecranul pentru tiparirea facturii. In mod implicit, programul preia prima banca setata, adresa de mail si telefonul. Aceste informatii se pot modifica/completa conform necesitatilor.

ver 3.0.164

din
 • 1. S-a imbunatatit ecranul pentru simularea de calcul al salariului si s-a introdus un buton pentru tiparirea acesteia.
  2. La meniul "Diverse" s-a introdus un nou ecran numit "Contracte", care permite generarea automata a facturilor pentru contractele cu facturare lunara.

ver 3.0.163

din
 • 1. In meniul "Ajutor" s-a introdus o optiune numita "Actualizare automata" care verifica versiunea de program existenta pe site, permit├ónd descarcarea si instalarea acesteia.
  2. S-au actualizat jurnalele de cumparari si vanzari cu noile referinte cf. Ordin 1372/06.05.2007.
  3. S-a imbunatatit sistemul de generare al OP-urilor pentru comisionul ITM in sensul ca acum se preia automat contul si codul fiscal corespunzator.
  4. La tiparirea facturilor s-a introdus un camp pentru informatii suplimentare la nivelul furnizorului.

ver 3.0.162

din
 • 1. In ecranul pentru tiparirea facturilor, s-a introdus un nou buton numit "Chitanta" care permite tiparirea chitantei, fara a mai fi nevoie sa se acceseze Registrul de casa. Optiunea este functionala numai in cazul in care, la factura curenta, exista cel putin o plata prin casa.
  2. S-a introdus suport pentru tiparirea de fluturasi pentru avansuri.
  3. S-au operat mici modificari la statul tiparit, printre care s-a introdus a treia semnatura care poate fi presetata din ecranul "Configurare societati", pagina "Semanturi pentru rapoarte".
  4. S-a actualizat Registrul de evidenta la salariatilor cu noile coduri CAEN.
  5. S-a actualizat declaratia 100.
  6. S-a in introdus un sistem de activare automata care permite preluarea codurilor de activare, in cazul in care exista o conexiune la internet activa. In acest sens, in ecranul de activare s-a introdus un buton numit "Activare automata >>", care afiseaza doua campuri, in care se introduc utilizatorul si parola de asistenta. Daca aceste campuri sunt completate programul va prelua automat codurile de activare.

ver 3.0.161

din
 • 1. S-a actulalizat formatul OP/FV-urilor.
  2. S-a actualizat declaratia pt. somaj.
  3. La "Fise fiscale", acum se pot prelua si angajatii de tip "Colaborator" si "Contract de administrare".

ver 3.0.160

din
 • 1. S-a actualizat declaratia CAS.
  2. S-a actualizat declaratia 100 si s-au introdus declaratiile 102 si 103.
  3. S-a introdus o procedura de actualizare automata a codurilor CAEN. Odata cu actualizarea, programul cere confirmarea inlocuirii codului vechi cu cel nou. Este necesar sa verificati corectitudinea codului ales de program, pentru ca exista situatii in care acesta poate fi incorect.