Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Autentificare nereusita. Incearca din nou!

ACTUALIZARI - SAGA PS

ver 3.0.206

din
 • 1. S-au actualizat declaratiile 100 si 300. Incepand cu luna noiembrie 2011, acestea se vor depune doar on-line cu certificat digital sau la ghiseele ANAF pe suport CD insotite de formularul listat.
  2. S-au actualizat codurile COR din Registul de Evidenta al Salariatilor.

ver 3.0.205

din
 • 1. In ecranul "Utilizatori" s-a introdus o noua coloana numita "Tip", care permite sa se opteze pentru urmatoarele tipuri de drepturi: Admin, Standard, Operare, Vanzare, Oaspete. Pentru detalii despre acestea consultati manualul de utilizare.
  2. S-a introdus posibilitatea generarii automate a bonului de productie direct din "Comenzi", pentru comenzi de iesire care contin produse finite.
  3. In ecranul "Memento", pagina "Configurare alerte permanente", s-au introdus doua optiuni care genereaza automat alerte in cazul in care exista facturi neplatite/neincasate la scadenta.
  4. S-au efectuat diverse imbunatatiri la modulul pentru asociatii de proprietari.

ver 3.0.204

din
 • 1. S-au adus imbunatatiri la modulul pentru asociatii de proprietari.
  2. In ecranul "Comenzi" s-au introdus butoane numite "Detalii" care afiseaza cantitatile aflate pe stoc pentru articolul curent. Acestea functioneaza similar cu cele din ecanele "Iesiri" sau "Bonuri de consum".
  3. S-au adus mici modificari de design.

ver 3.0.203

din
 • 1. La Registrul de Evidenta al Salariatilor s-au realizat rectificari pentru forma juridica PFA.
  2. In ecranul "Situatie vanzari" s-a adaugat o filtrare suplimentara dupa furnizor. Aceasta este utilizabila in cazul marfurilor, pentru a identifica vanzarile aferente achizitiilor de la un anumit furnizor.
  2. S-au efectuat diverse imbunatatiri la modulul pentru asociatii de proprietari.

ver 3.0.202

din
 • 1. S-a introdus suport pentru evidenta activitatii asociatiilor de proprietari (colectare indexuri, liste de intretinere si situatii specifice). Functionalitatea devine activa cu optiunea "Activeaza modulul pentru evidenta asociatiilor de locatari" din ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse"". Pentru detalii consultati manualul de utilizare.
  2. La Registrul de Evidenta al Salariatilor s-au realizat rectificari legate de cazuri particulare (de ex. firme cu filiale, persoane fizice, ambasade) si s-a introdus un buton pentru tiparirea Registrului Salariatilor.
  3. In ecranul "Salariati" s-a introdus posibilitatea preluarii datelor din fisiere XML sau RVS, de raportare al Registrului de Evidenta. Optiunea se poate folosi numai in cazul in care nu exista niciun salariat introdus (la preluarea firmei in program).
  4. Pentru gestiunile la care evidenta se tine cantitativ-valoric la pret de vânzare, in ecranul "Inventariere", apare o coloana noua numita "Pret vanzare". In cazul in care valoarea acesteia nu este nula, se preia in calcul pentru diferentele de inventar.
  5. La ecranele de operare cu detalii, daca se apasa tasta ALT inainte de a apasa butonul de copiere de la tabelul superior, la lipire, se va adauga tot documentul (inclusiv detaliile).

ver 3.0.201

din
 • 1. S-a actualizat Registru de Evidenta al Salariatilor.

ver 3.0.200

din
 • 1. S-a actualizat Declaratia 112.

ver 3.0.199

din
 • 1. S-a imbunatatit sistemul de verificare al tertilor de la ecranele "Furnizori", "Clienti" si din cadrul declaratiei 394.